Kids workshops

Ontdek onze

WORKSHOPS VOOR KIDS

Op zoek naar een leuke en originele activiteit voor een verjaardagsfeestje?

Château Gâteau zorgt voor een kinderfeest waar nog lang over nagepraat wordt! Onze workshops vinden plaats in Paal-Beringen, waar we over een professionele keuken en gezellige workshopruimte beschikken.


We maken van elke workshop een groot feest en zorgen ervoor dat iedereen naar huis gaat met de eigen creaties, zodat ook het thuisfront kan mee smullen.  Een kinderworkshop duurt 2 à 2,5 uur en we voorzien zelfgemaakte limonade en lekkers op tafel.  Een workshop wordt georganiseerd voor minimum 10 en maximum 12 kids,

vanaf 6 jaar.  Jongere deelnemertjes kunnen ook deelnemen, maar dan vragen we de aanwezigheid van enkele volwassenen om een helpende handen te bieden zodat iedereen voldoende hulp en aandacht kan krijgen.


Om de hongerige buikjes na de workshop te sussen, is het mogelijk om een workshop af te sluiten met pannenkoeken of ander lekkers. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.


Een hoop lekkere vers gebakken cupcakes liggen ongeduldig te wachten om versierd te worden met suikerpasta en eetbare decoratie.  Er kan gekozen worden om volgens een bepaald thema te werken - dat de jarige mag kiezen - of iedereen vrij te laten versieren.

We voorzien een heleboel voorbeeldjes ter inspiratie en er kan gebruik gemaakt worden van een collectie uitstekers om de leukste vormpjes te maken.  Iedereen neemt minstens 6 cupcakes mee naar huis en krijgt er nog een leuke attentie bovenop!


Kostprijs 18,50 € pp

Min. 10 en max. 12 deelnemertjes

Incl. cupcakes, decoratiemateriaal, hapje en drankje, leuke attentie voor elke deelnemer

GIANT CUPCAKE WORKSHOP VOOR KIDS

Een zelfgemaakte reuzencupcake, wat een gigantisch leuk idee! 

Kies zelf de kleur en decoratie en ga aan de slag om jouw eigen Giant Cupcake

te maken.  De basistaart staat al klaar voor iedereen zodat ze helemaal afgekoeld is. Samen leren we hoe we de taart voorzien van een lekkere vulling en spuiten daarna botercrème op een decoratieve manier.  Uiteraard volgt dan het allerleukste: het versieren van de mega cupcake naar eigen wens. Iedereen neemt zijn eigen giant cupcake mee naar huis en krijgt er nog een leuke attentie bovenop!


Kostprijs 21,50 € pp

Min. 10 en max. 12 deelnemertjes

Incl. giant cupcake, decoratiemateriaal, hapje & drankje, leuke attentie voor elke deelnemer

CUPCAKE WORKSHOP VOOR KIDS

KNIBBEL KNABBEL KOEKENHUISJE

Met snoepjes, suikerpasta, chocolade en icing gaan we een sprookjesachtig en ook vooral lekker snoephuisje maken! We maken de huisjes alvast op voorhand en lijmen alle onderdelen aan elkaar met eetbare icing, zodat alles kan drogen en stevig genoeg is om al dat decoreergeweld op los te laten! Maak je er een chocoladefabriek van voor Charlie, kies je voor sprookje uit de Efteling, of wil je een prinsessenhuisje? Pimp je eigen knibbel knabbel koekenhuisje en neem jouw eigen creatie mee naar huis!


Kostprijs 21,50 € pp

Min. 10 en max. 12 deelnemertjes

Incl. koekhuis, decoratiemateriaal, hapje en drankje, leuke attentie voor elke deelnemer

DIERENTAART VOOR KIDS

Kinderen zijn meestal gek op dieren, een heel dankbaar onderwerp dus om rond te werken tijdens een taartenworkshop voor kids!  De jarige kiest welk diertje iedereen zal maken:

een egeltje, uil, hond, kat,... noem maar op!  Elk kindje kan dan zelf de gewenste kleuren en decoratie kiezen en aan de slag gaan om een eigen dierentaartje te maken.  De basistaart wordt al gebakken voor iedereen zodat ze helemaal afgekoeld is. Samen leren we hoe we de taart voorzien van een lekkere vulling en smeren ze af met botercrème. 

Iedereen neemt zijn eigen taartje mee naar huis en krijgt er een leuke attentie bovenop!


Kostprijs 21,50 € pp

Min. 10 en max. 12 deelnemertjes

Incl. taart, decoratiemateriaal, hapje & drankje, leuke attentie voor elke deelnemer

ONS ADRES


Rijsselstraat 11

3583 Paal-BeringenCONTACTEER ONS


Klik hier om contact op te nemen voor een reservatie, bestelling of meer informatie

© Copyright. Alle rechten gereserveerd.