Over ons

Wat meer

OVER ONS

" A party without cake is just a meeting" ~ Julia Child

Bij het woord ‘taart’ denkt iedereen natuurlijk aan een verjaardag, maar wees eerlijk: elke speciale gelegenheid verdient toch een zoete toets? 

 

Vijf jaar geleden maakte ik mijn eerste gedecoreerde taart voor mijn vaders verjaardag, en sindsdien passeer-den al heel wat taarten, koekjes, cupcakes en allerlei ander zoets de revue.  Doorheen de jaren volgde ik cursussen in binnen- en buitenland, bezocht beurzen

en behaalde een diploma voor brood-en banketbakker.


Niets is leuker dan een mooie taart te maken voor een speciale gelegenheid, en daarom ben ik erg dankbaar dat ik van een uit de hand gelopen hobby mijn beroep kon maken, onder de naam ‘Château Gâteau’. Vanaf 2018 staat Château Gâteau niet enkel voor zoetigheden op maat, maar verwennen we je daarnaast ook graag met een luxe ontbijtbuffet op zaterdag, zondag en feestdagen! Want wat is er beter om een heerlijke dag in het mooie Limburg te beginnen, dan een gezellig ontbijt samen met je gezin, familie of vriend(inn)en?

Exact. Niets.


Vele zoete groetjes,

Karin

WELKOM IN LIMBURG

(Her)ontdek het prachtige Limburg bij Château Gâteau in Paal (Beringen), een uniek en gezellig plekje waar rust de boventoon voert en het woord ‘stress’ niet in het woordenboek voorkomt.


Een bezoek aan Château Gâteau is een pure beleving: het nostalgische interieur brengt je terug naar de tijd van toen met antieke meubeltjes, lampenkappen, porseleinen bloemetjesservies en oude familieportretten aan de muur - gezelligheid troef!  In de lente en zomer kan je op het buitenterras gezellig genieten van een idyllisch zicht over de weilanden.


Een bezoek aan Château Gâteau laat zich prima combineren met een mooie wandel- of fietstocht. Laat je verrassen door het goede buitenleven in een prachtig gebied met open vlakten, uitgestrekte bosgebieden, weiden en charmante beekjes. In de omgeving is bovendien heel wat te zien en te beleven!

Zo bevinden De Paalse Plas en Golfclub Millenniumgolf zich letterlijk om de hoek. De historische B-Mine site met mijnmuseum is zeker de moeite waard om te bezoeken. Pittoreske dorpjes als Beringen, Diest en Tessenderlo liggen op een steenworp afstand. En u bent zó in de gezellige winkelstad Hasselt, het openluchtmuseam Bokrijk of de Olmense Zoo. Wie meer actie wenst, kan in de buurt o.a. jetskiën, mountainbiken, railbiken of paardrijden. Ook voor kinderen is in de omgeving heel wat te beleven. De Paalse Plas ligt op wandelafstand en na 10 minuten met de wagen arriveer je in de speeltuinen van Koersel Kapelleke (recreatieoord ’t Fonteintje). En bij Plopsa Indoor Hasselt ben je al na een kwartiertje!


Klik hier voor een handig overzicht van de bezienswaardigheden in de buurt!