Bruidstaarten

Onze

BRUIDSTAARTEN

Strak, modern, romantisch, vintage, klassiek, met een persoonlijke touch of zelfs een tikkeltje gek? De mogelijkheden voor een bruidstaart zijn onbeperkt en dat kan best overweldigend zijn.

Wij luisteren naar al jullie wensen en ontwerpen graag jullie eigen unieke taart!

KLASSIEK

Nog steeds een populaire keuze. Denk aan een witte of pastelkleurige taart, afgewerkt met eetbare kant, een cascade van bloemen of enkele opvallende pioenrozen.

Tijdloos en chique: deze stijl is een absolute blijver!

MODERN

Op zoek naar een opvallende bruidstaart als eye catcher?

Een strakke bruidstaart zorgt voor een elegante uitstraling. Een metallic touch met goud of zilver, ,… een gedurfde bruids-taart zullen je gasten niet snel vergeten!

NAKED CAKE

Kies je voor een rustieke bruiloft, dan is de naked cake een logische keuze als bruids-taart. Een naked cake is niet bekleed met glazuur of fondant, waardoor de nadruk ligt op het ongerepte karakter en op de decoratie met echte bloemen en vers fruit.

CUPCAKE TOWER

Steeds meer wordt gekozen voor een cupcake tower als bruidstaart: cupcakes in ver-schillende smaken die op een mooie étagère worden gepre-senteerd. Om toch het aansnij-moment niet te missen, kan op de bovenste verdieping een aansnijtaartje gezet worden.

Onze agenda raakt snel vol, zeker op de populaire trouwweekends in de voor- en najaarsmaanden.

Wacht dus niet te lang en reserveer tijdig je plaatsje op onze planning. 

Wij stellen je écht niet graag teleur, maar we kunnen maar een beperkt aantal bestellingen per week aannemen.