Huwelijk

Onze sweets voor jullie

HUWELIJK

Jullie huwelijksdag verdient een bijzondere en unieke taart. Château Gâteau zorgt voor een persoonlijke aanpak en verzekert een huwelijkstaart die perfect is afgestemd op jullie persoonlijke smaak.

Om een vlekkeloze service te garanderen, is het aangeraden om minstens 3 maanden (liefst nog eerder) vóór jullie trouwdatum contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.


Bruidstaarten kunnen besteld worden vanaf 40 personen. De prijzen starten vanaf 6,00 € per persoon en zijn afhankelijk van het aantal personen, de gekozen vullingen en de complexiteit van de decoratie. Wij werken met handgemaakte suikerbloemen waardoor elke bloem het hele jaar door kan gekozen worden. Uiteraard kunnen ook verse bloemen of andere decoraties verwerkt worden in jullie bruidstaart.


Graag eens wat anders? Wij denken graag mee om jullie bruidstaart extra te laten opvallen!

Wat dacht je van een aansnijtaart bovenop een toren van cupcakes? Of misschien hou je wel van een bohemian naked wedding cake of ga je eerder voor een opvallende double sided wedding cake, waarbij de achterzijde van de taart een verrassend thema prijs geeft, dat doorgaans door de bruidegom wordt gekozen (denk aan Batman, Star Wars,…)? En lijkt een volledig gedecoreerde sweet table je wat, als alternatief voor het traditionele dessertenbuffet?

Ook denken we graag mee wat een origineel geschenkje voor de aanwezigen op jullie mooiste dag betreft, of een attentie voor de kindjes die jullie opwachten aan de kerk of het gemeentehuis.


Château Gâteau zorgt met veel plezier voor de zoete toets op jullie huwelijksdag!

ONS ADRES


Rijsselstraat 11

3583 Paal-BeringenCONTACTEER ONS


Klik hier om contact op te nemen voor een reservatie, bestelling of meer informatie

© Copyright. Alle rechten gereserveerd.